Een korte introductie

Wij zijn een administratiekantoor gespecialiseerd in het Midden en Kleinbedrijf.

Onze dienstverlening is gebaseerd op een meer dan 25 jaar ervaring. De persoonlijke benadering is hierbij altijd het speerpunt geweest. Daarnaast volgen wij continu de technische mogelijkheden voor een zo effectief mogelijke samenwerking en informatievoorziening.

De combinatie van begrijpelijke (software) tools met persoonlijke aandacht en advies geeft u net die meerwaarde die u van een boekhouder mag verwachten.

Wilt u weten wat voor u kunnen betekenen?

 • Jaap Stoute   Jaap Stoute  


 • Administratiekantoor MijnBedrijfsPunt

  Administratiekantoor MijnBedrijfsPunt.
  Voor ondernemers die persoonlijk contact en begeleiding wensen.


  Accounting activities including software solutions.

  Contact

  Zuidplaslaan 100, 2743 CZ Waddinxveen (The Netherlands)

  +31 (0)182 235 131

  Mail

  Specialist MKB

  Administratiekantoor MijnBedrijfsPunt. Een in Zoetermeer gevestigd administratiekantoor voor het MKB. Hoewel in Zoetermeer gevesigd zijn wij sterk georienteerd op de regio Haaglanden. Als administratiekantoor zoetermeer ook actief als uw boekhouder in Den Haag en omstreken. Onze persoonlijke dienstverlening als administratiekantoor wordt effectief in combinatie met onze softwarematige hulpmiddelen. Ook voor MKB ondernemers is het mogelijk maandelijks inzicht te hebben in de fiscale positie en de ontwikkelingen van het bedrijf.

  Onze softwarematige hulpmiddelen maakt de locatie eigenlijk onbelangrijk. Waar u ook bent kunt u altijd uw gegevens raadplegen. Ook zijn alle modules en rapportages Engelstalig beschikbaar.


  Verzorgd door Administratiekantoor MijnBedrijfsPuntFinanciele administratie
  Personeelsadminstratie
  Salarisadministratie
  Financiele planning
  Fiscale planning
  Belastingaangiften
  Ondernemersplan
  Financieringsaanvraag
  Startersbegeleiding
  Digitaal archief
  Advies en informatief
  Volledige inrichting van uw administratie.

  Tijdige informatie

  Ruim 25 jaar ervaring in begeleiding en dienstverlening voor het MKB.
  U kunt uw hele administratie uitbesteden, of samen zoeken naar een voor u op maat ingerichte manier van werkverdeling.

  Samenwerking maakt sterk

  Wij willen als uw eigen boekhouder met u samenwerken. Dit gaat verder dan 'het op afstand' berekenen en samenstellen van overzichten en loonstroken. Boekhouden is meer dan een jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting.
  Ook voor MKB ondernemers is het mogelijk tijdige informatie te hebben.
  Wilt u advies als starter of als ZZP-er ? Wenst u ondersteuning voor een specifieke onderdeel? Wilt u uw volledige boekhouding uitbesteden? Het vinden van gepast maatwerk is onze specialiteit.

  Fiscale advies
  Fiscale planning
  Aangifte omzetbelasting
  Aangifte loonbelasting
  Aangifte inkomstenbelasting
  Aangifte vennootschapsbelasting
  Schatting inkomstenbelasting
  Bijdrage zorgverzekering
  Toeslagen

  personeel en salarisadministratie

  Betrokken

  Bewust kiezen wij ervoor onze administratieve diensten, inclusief softwarematige hulpmiddelen, aan te bieden tegen een vast bedrag per maand.
  Alsof u uw eigen boekhouder in dienst neemt.

  Deze manier van werken geeft u zekerheid en dwingt ons uw adminsitratie zo effectief mogelijk in te richten. Alleen dan kunnen wij ons doel, het zijn van uw financieel adviseur en vraagbaak, realiseren.

  Uiteraard staat of valt het uiteindelijk met het onderling vertrouwen, maar zowel onze filosofie, ons team en methode van werken dragen bij aan een betrokken benadering van u en uw onderneming. Niet uurtje - factuurtje, maar een goede administratieve aanvulling op uw creativiteit als ondernemer is de uitdaging.

  Onze dienstverlening is gebaseerd op een meer dan 30-jarige ervaring. De persoonlijke benadering is hierbij altijd het speerpunt geweest. Daarnaast volgen wij continu de technische mogelijkheden voor een zo effectief mogelijke samenwerking en informatievoorziening. Ten onrechte denken MKB ondernemers vaak dat goede begeleiding kostbaar is. Uiteraard willen met u bespreken welke begeleiding voor u de beste meerwaarde heeft. Dit tegen vaste prijsafspraken. Alsof u uw eigen boekhouder in loondienst neemt.

  Misschien wil u meer zelf doen. Dit vinden wij geen probleem, integendeel. Het is ook voor ons een uitdaging de werkzaamheden zodanig te verdelen dat de kwaliteit van uw administratie goed is en onze taken meer gericht zijn op de controlerende en adviserende taak die uiteindelijk voor u de meest toegevoegde waarde heeft.